By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 22-May-2010 15:25 Email | Share | Bookmark
xtvti sepanjang papa di mesia

salam semua...
kali ni nak update xtvti mase papa balik mesia aritu..
cian betul kami ni..berpisah 5bulan..jumpa sempat 2minggu je...
tu yg mmg spend mase sama2,sampai kakak pun kene ponteng skul gak sepanjang papa cuti...
sbb banyak sgt urusan nak disetelkan sampai ke putrajaya tu..
layankan je la piccas2 kat bwh ni ye...

ni time jemput papa kat senai airport...





ni pulak kat pulai spring resort...saje lepak2 sambil bwk anak2 kat swimmingpool..







ni pulak mase g pasir gudang nak jumpa kawan papa..sekali ade pesta layang2...apa lagi terjah la...:-





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net