By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 20-Mar-2010 06:38 Email | Share | Bookmark
.:macam macam ade:.

salam semua...
akhirnye dapat gak mama update fp ni...yeeeha..
walaupun n3 yg dipaparkan xde tajuk yg sesuai sbb semua adalah piccas2 campur aduk...
pastu piccas2 ni dah mama upload kat fb sebenarnye..
mase update piccas igt terus nak update fp ni..tp line teramatlah bengongnye..
terpaksalah dilupakan niat utk mengupdate...
jom layan je la piccas yg ade ni ye...







nilah kakak arini..
dah g skul..dah jadik budak skul ...
mama anto kakak kat TBK KEMAS kat kg je..
sbbnye..dekat je ngan umah atok...
lagipun yurannye murah je...







ni pulak piccas zariff@ayis 5mos n 6mos...
skg ayis dah 7mos..dah beso hero mama ni..
masih fully bf mama tp dah mula makan nasi lenyek n kuah bening..
start pandai meniarap dlm 3mos..dan 5mos dh pndai mengesot..
skg dah mula nak duduk sendiri tanpa sokongan..
mudah tersenyum bila diagah dn paling jarang nangis berbanding 2 ainnur dulu...
cian papa xdapt nak lihat semua progress ayis secara live..
tp tiap kali skype sure mama akan tunjuk apa saja progress ayis agar papa xterlepas tengok...








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net