By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 4-Dec-2009 04:23 Email | Share | Bookmark
babai papa...

salam semua...
ya Allah lamenye mama tak update umah ni..
naik bersawang..segala mak nenek sume ade...huhuh
sori la pd kawan2 yg lalu lalang kat sini tp ttp cite yg sama je...
pastu mama tak berkesempatan nak menjengah ke umah kawan2 yg lain...
mmg la skg ni on9 24hours..tp mood nak mengupdate takde..
so,tak jd apa la...

takde ape yg menarik pun nak share..
cuma tergerak hati++rajin nak update piccas mase papa berlepas ke arab saudi tempohari...
kami cuma dpt hantar sampai senai airport je...
sbb agent mmg sediakan flight dr senai-KLIA-Qatar-Dammam..
jom la tengok suasana sadis itu...






ni pulak aktiviti harian kami skg...
tiap2 hari kene skype ngan papa...
kalau tak mmg tak senang duduk...
sebenarnye bile skype ni bukan mengurangkan rase rindu..
tp menambah perasaan rindu ada la...
tp nilah je cara menghubungkan kasih sayang kami...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net