By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 25-Oct-2009 23:53 Email | Share | Bookmark
Gather2 ngan geng2 fp...

salam semua..
lamanye mama tak update fp ni, dah naik bersawang
maklum la sejak ade zariff ni mase utk on9 mmg terhad..
kali ni mama update simple2 je..janji ade piccas...heheh..

kali ni mama nak update cite gather2 ngan geng fp..
mmg seronok bile dpt bertentang mata..
1st jupe ngan kak ita n ika..
time ni kami balik kg..jupe kat umah kak ita@kangkar pulai...
thanks so much atas layanan mesra tuan umah..
penuh meja dgn mcm2 makanan sedap...
takyah la cite panjang2..layan je piccas kat bawah ek...








pastu wekend lps lak makan2 kat umah MIL kak syima n lynn..
hepi rase dpt jupe geng HLM..
yelah gather2 yg 1st mama termissed sbb time tu dok kat kg deliver zariff..
hari sabtu kat umah MIL kak syima@Setapak..
walau kami terlewat tetapmendapat layanan mesra tuan umah..tq ye kak syima..





ahad pulak ke rawang umah lynn..
kali ni taknak lambat lg,kami kuar awal sikit dr umah..
makanan sedap2...layanan mesra dr tuan umah..mmg berbaloi datang..







dikesempatan ni mama nak mintak maaf sbb dah lama tak singgah kat fp kawan2 semua..
Insyaallah kalau ade kesempatan akan mama terjah...
TUNGGU!!!!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net