By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 17-Jul-2009 08:22 Email | Share | Bookmark
pantai morib & 2 ainnur drive pink car...




salam semua...
takde ape yg best mama nak update kali ni...
cuma nak buh piccas 2 ainnur jenjalan kat pantai morib...
akceli lame dah mama suh papa bwk g cni..
tp asyik ade hal je..lgpun jauh gak nak g..
dkat sejam perjalanan dr umah...
kebetulan aritu papa off day n xde plan ape2...
tu yg saje jalan g cni...
takde xtiviti menarik pun kat cni..just 2 ainnur main2 kat playground...
layan je la piccas yg tak seberapa ni ye...











ni pulak time jalan2 abiskan duit kat giant...
saje je aritu kuar g giant sbb bosan dok umah..
igt nak ajak 2 ainnur ni main kat playground giant je..
tp ntah camne kat satu ruang tu ade pulak car2 kecik yg sesuai sgt utk kakak drive..
apa lg merengek la kakak nak naik car tu..lg2 die tgok ade pink car...
malas nak tgok muka masam kakak..
papa layankan je la...
tgoklah betapa excited kakak dpt drive sendiri...




ain pun takmo lepaskan peluang...
ain tak pandai lg tekan myk car tu..so,papa jd tukang control nye...
siap die bagi remote control tuk car yg ain drive tu...
ok la..dr suh ain drive sendirik sure sume bende die langgar...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net