By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Jul-2009 03:23 Email | Share | Bookmark
2 ainnur bersantai@SAMRAH villa,JANDA BAIK PHG...



salam semua...
last weekend 2 ainnur berkesempatan berehat2 di samrah villa kat janda baik..
cik aisyah n kawannye yg ajak..
ni kire rumah singgah je..setaun sekali baru die dtg...
yelah villla yg dikelilingi pokok2 buah-buahan...
mmg fully dr kayu..ade 3 bedroom,dapur,ruang tgok tv,hall....
siap ngan pool,jakuzi,kolam ikan,menara tinjau n siap ade anak sungai kat tepi villa ni..






kami bertolak tengahari...petang bile sampai tu..
kami sempat pusing2 sekitar villa ni...
mmg byk sgt pokok2 buah yg sedang berbuah..tp lum msk lg...
takpe la kalau takat nak makan buah..kat kg umah maktok ade kan...
seronok betul 2 ainnur pusing2 amik angin petang..
pastu terjumpa pulak pool...trus merengek nak mandi...
papa n cik aisyah yg layan 2 ainnur mandi..
mama tukang snap gamba je....
akceli geram gak tgok air tu..tp time tu mama pakai kain..
kalau pakai seluar mama pun nak ikut terjun skali....








petang tu uncle farid banje roti canai tuk minum ptg..
berselera tul 2 ainnur ni makan...
malamnye pulak ade ckit bbq...tp versi tandoori..resepi uncle farid nye..
selain kami,ade gak pekerja2 yg jaga villa ni join sekali...
meriah ckit mkn ramai2...




pagi esoknye..cuaca mengizinkan utk berendam kat jeram tepi villa ni..
mmg sejuk la..tp segar sgt rase...
2 ainnur sampai menggigil pun takmo naik..
biasa la budak2 kalau dah jupe air...
mak buyung pun join skali..sbb smlm frust tak dpt join mandi kat pool tu





pas dah kesejukan mandi jeram tu
kami masuk bilik air lak mandi air panas..tp guna heater je...
nak g jakuzi tu jauh ckit nak jalan....

macam yg mama janji ngan 2 ainnur sblm ni..
akan buat kek peberet diorang sblm deliver adik baby...
akceli sblm g cni mama dah buat sebiji kek cokelat..
igt nak potong mase bbq malam tadi...
tp sbb 2 ainnur dah tido..lgpun dah byk sgt mkanan mlm tu..
so,postpond la pagi ni baru potong...
excited sgt 2 ainnur ni dpt potong kek..
takde makan2 ape pun..just snap gamba je..




pas siap2 potong kek tu..masing2 penat mandi..
rase mengantuk dan terus ketidoran...
bangun2 dah zohor..malas rase nak masak2 lg..
siap2 kemas brg..dlm kul 3 lebih kami tinggalkan villa yg mewah ni...
taktau lg la bile nak dtg cni lg...
uncle farid ade offer..kalau rase nak berehat2..ckp je ngan die..nanti die bwk la..
wah bestnye...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net