By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 11-Jul-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
musim buah & 2 ainnur JJCM



salam semua..
skg ni kan tgh musim buah..
mcm2 buah ade kan..



ni saje buh gamba buah2 yg ade dlm simpanan laptop ni..nak varietykan lagi n3 pasal buah ni..

kebetulan mase 2 ainnur dok melepak kat kg pas makcik twins kawin duyan dah start gugur..
so,apa lagi..melantak duyan sampai demam2..
tp mama duyan ni tak bp antu sgt...
lg tertunggu ketibaan rambutan,pulasan n duku langsat....
kata maktok skg baru start nak masak..
Insyaallah mase balik nak tunggu besalin nanti sempat kot nak mkn buah2 tu semua..
harap2 la..sempat...





ni pulak cite disebalik pic kat atas tu...
kalau nak tau..ni lah tangan 2 panten baru tu..
masing2 berebut nak makan ulas ujung tu..
siap cubit2 tangan lagi...
last2 yg menang mak atie la..
sbb die ni ganas ckit...

sekali ngan duyan aritu..manggis pun ade gak...
mmg match 2 buah ni...satu panas n satu sejuk..



mase ni gak..nangka maktok pon masak..
jd interpreme skali la ye..nangka dang anum maktok ni..
padahal kalau ikut mana ade musim buah nangka ni..
suke2 die la nak msk bile...
kene pulak msk time2 musim buah ni..jd kureng sikit la org nak makannye..



ini pulak bukan buah yg ade kat kg aritu..
saje nak join n3 pasal buah ni...
mama la,mase balik dr CH tu berenti kat R & R tapah..
terpandang lak kat limau bali ni...
terus2 kecur mulut...papa suh terus beli..
yelah tau dah..time2 gini apa yg di tinginkan haruslah dpt...
benda yang ade depan mata terus rembat..
karang dah balik umah,jauh pulak nak mencarinye sampai ke perak nu...




selain nak kongsi cite pasal buah2han ni...
nak cite gak pasal jalan2 cari makan...
layan je la piccas kat bawah ni ye...



time ni jenjalan tak tentu hala kat klang parade...
waktu lunch pulak tu...
tu yg singgah kat m'd...kan ade lunch set yg sedikit murah dr waktu biasa...
pastu layankan ain yg mmg suke french fries...
apa2 pun boleh la..janji kenyang...



ni pulak makan2 kat sijangkang..
mase ni balik dr pantai morib...
biase lalu cni mcm meriah je..so,tingin gak nak singgah...
makanan ok la..sbb ade mcm2 pilihan.





time ni kakak yg request nak makan pizza...
nak beli brg kat giant..mase nak masuk lalu depan pizza ni..
terus laju je kakak cakap..'nanti kite makan pizza ye mama...'
mama n papa ikut je la nak...
janji korang nak makan...dan mmg 2 ainnur ni suke sgt mkn mushroom soup tu..
kakak boleh abis semangkuk tu sorang...tp pizza mmg kureng sikit..
beli yg pesonal pun kekadang tak di makan...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net