By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 9-Jul-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
ain dah 2taun & kakak 4taun sebulan




salam semua..
arini 9 julai 2009 genap usia ain 2 taun...dah besa anak mama ek..



hepi besday sayang....
moga anak mama membesar jd anak yg solehah dan taatkan ALLAH n mama&papa..
mama sentiasa panjatkan doa agar kesihatan anak mama sentiasa baik
dan hidup dilindungi dan berada dalam keRedhaan ALLAH sentiasa..




kakak pulak dah pun 4taun sebulan...
sori syg mama tak dpt nak buat besday party utk kakak mase besday kakak 10 jun yg lepas..
mase tu kite kat kg lg...
nak hepi2 boleh..tp time tu car buat hal..papa pulak kene balik klang keje...
so,mama tak sedap ati pulak nak bergumbira tnpa papa ye syg..



Insyaallah b4 adik baby deliver nanti mama buatkan kek kegemaran kakak n ain...
nanti kalian potong sama2 ye...
utk anak-anak kesayangan mama n papa ni..
jgn nakal2..dengar cakap mama n papa..
moga kalian akan jadi 'kawan' yg paling baik..jgn gaduh2 tau..pening pale mama ni..
sok kalau ade adik baby jadi kakak yg baik ye..














Quote:
antara piccas mase kat kg aritu...ptg2 takde keje,2 ainnur jd model...maksu jd photographer nye...
akceli byk lagi..tak larat mama nak publish semua...
tgok la time2 takde keje nanti mama publish tuk kite kongsi tgok sama2 ek...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net