By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Jun-2009 08:35 Email | Share | Bookmark
gathering yg bermakna n happening!!!



salam semua..
weekend yg lepas..sabtu n ahad 2 ainnur penuhi jadual ngan bergather2 ngan member2 fp mama..
mmg sonok la dpt jupe live yg sblm ni cuma jupe kat alam maya je...
akceli 2 ainnur biase je..mama la yg paling excited...

hari sabtu tu sepatutnya papa masih keje lg,masuk shift malam..
tp oleh kerana papa ditukarkan shift lain,so mlm tu papa dpt off sbb isnin kene shift pagi.
papa ajak kuar cari brg2 baby..sbb dah nak masuk 34weeks,tp satu pun brg baby yg baru mama tak prepare..
tapi kalau ter'besalin' skg brg2 sume ade..cuma 2nd hand la..brg2 kakak2 n kazen2 2 ainnur yg mmg dah mencukupi n complete..
cuma mama rase tak sedap gak tak beli yg baru..ialah nak sambut org barukan...at least baju sepasang pun jadik la..
mama terpikir lak nak g jusco bukit raja,sbb jusco tgh ade sale..walaupun takde less mane pun...
bile papa setuju,mama pun try sms kak nurul~ibu farah n yusri yg sememangnye femes kat fp ni... nak ajak jumpa..
tak sangka kak nurul mmg nak ke jusco gak sbb melayankan yusri yg nak tgok transformer..tp sayang tiket sume sold out utk ari tu..
dalam kul 3 lebih jumpa la kami kat depan maybank seterusnye lepak2 kat food court sbb kami tak makan lg....
kak nurul n co cuma minum je..tp yg best siap banje kami minum lg..tq ye kak..
kami pulak mmg tak lunch lg..so,papa oder nasi ayam n sizzling..
tp mama cam tak selera je..sbb excited sgt dpt jupe kak nurul..
tq so much sudi jupe kami ye..mmg dah lame mengidam nak jupe akak..akhirnye tercapai gak niat..
k la..layan je piccas bile 2 ainnur jupe farah n yusri ek...








pastu ahad pulak kami ke ioi mall puchong..
gathering ngan hot2 mama pulak..
antara yg ade..kak liya~mama eyrfan,kak syima~mama kyra,kak as~mama aensufia,lela~mama damia,lynn~ibu yana dan ckyn~mama uyen..
gathering ni atas request mama n di arrange oleh kak liya..
thanks kak ye..layan karenah mak buyung ni..
takyah cite panjang2..tgok piccas2 kat bawah dah tau betapa happeningnye gathering tu..














bile dah abis makan,kami semua turun kat ground floor nak naik 'merry go round'..
kakak punye excited sampai takmo turun..
memandangkan hari dah petang n mama & papa tak solat asar lg..
terpaksa tak layan kakak yg merajuk nak main lg..
kami solat asar kat stesen petronas je,sbb pastu terus hala ke putrajaya pulak..
turn papa nak reunion ngan member sekolah teknik dulu...

lastly mama nak ucap tq so much kpd hot mama yg sudi hadirkan diri..
moga ukhuwwah antara kite akan terus berpanjangan dan di Redhai ALLAH..amin!!
ade umur n kesempatan Insyaallah kite akan jumpa lagi..
sayyyyyyang semua!!!!




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net