By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 22-May-2009 03:46 Email | Share | Bookmark
pusat permainan jusco bkt tinggi & sunway pyramid



salam semua...
kali ni 2 ainnur dok berjalan g jusco bukit tinggi n sunway pyramid...
tempat yg dituju pastinya kat pusat permainan kanak2...
takyah la cite panjang2..tengok je la betapa sonoknye mereka dok main mcm2 bende..


ni mase baru sampai...sementara tggu papa g toilet...




piccas ni sume mase kat jusco bukit tinggi...
kat smart wonder world tu...akceli mama cume nak survey brg ckit kat tmpt baby tu...
tp sbb dah lalu kat dpan ni..apa lg 2 ainnur terus menonong masuk n try segala bende kat situ...
tak tuka token pun..main bodo2 gitu je..sbbnye 2 ainnur ni tak tau pun cara nak main so buat ape membazir nak bg bende tu berfungsi kan..kan...
(ayat mama yg kedekut nak g tuka token.... )
so,layankan je aksi eksyen 2 ainnur mencuba segala yg ade kat sini...


pas dah penat main..sure lapo..
tanya kakak nak makan ape?..laju je jwb nak KFC...
hulala...anak mama dah pandai oder tu... takpe la layankan aje la...
mmg kakak makan betul2 punye aritu..
sampai nak meleleh hingus tu...
sementara layankan kakak n ain makan..mama n papa bergilir g solat...
pastu sopink2 sikit..dan hari dah malam pun...
jom balik...


ni pulak mase papa offday ari rabu lepas...
takde plan nak ke mana pun...cuma papa cakap nak g service kete sbb nak balik next week...
kebetulan kawan papa tggal car die pada papa time die balik kg seminggu ni..
so,sementara tinggal car di service tu leh 'pow' car kawan papa ni...
nak ke bengkel tu,papa bawak car papa ngan kakak..
mama lak bawak kelisa kawan papa ngan ain...
sesampai kat bengkel tu kakak punye selipar takde..agaknye jatuh mase kat umah kot..
alamak..camne nak jalan kalau takde selipar..takkan nak berdukung lak...
tu decide ngan papa kite g cari selipar kakak dulu la..bukan cari yg takde sebelah tu..tp cari selipar baru...
tu yg ter'jalan' la sampai ke sunway piramid ni...




sampai2 je posink dulu berlatarbelakang sunway lagoon...
tak dapat masuk dalam..nampak suasanana lagoon tu pun ok gak...
pastu kami terus masuk jusco cari selipar kakak...
dah dapat selipar kakak..kami round satu mall ni..takde yg menarik mane pun...


Jalan punye jalan,sampailah kat LG dan jupe tempat main ski..sejok wo...
dan 2 ainnur ni terpandang la pusat permainan kanak2 yg mcm kat jusco tu...
ape lagi habis tawaf satu park tu dok try sume mainan tu..
dengan mama n papa sekali dok try mainan kat situ..






pas dah puas main,g makan jap kat M"D..
pastu terus balik umah...

kalau sekali pandang baju yg 2 ainnur ni pakai cam baju yg same je ek..
tp sebenarnye baju yg lain cuma sama tema WONDERPETS...
kakak punye baju satu merah lengan ijo..satu lagi kaler orange..
ain lak dua2 kaler biru..
gini lah skg 2 ainnur ni..suke sgt pakai baju sama2...
dan kebanyakan baju mmg bertema karekter katun kesukaan masing2...

ni pulak mama nak tepek picca kakak n ain dgn telekung masing2...
bile solat maghrib mmg mama train diaorg suh follow kami solat..
walau tak solat pun janji diaorg biase bertelekung dan ikut gerak papa solat..
sementara tggu 'tok imam' siap..2 ainnur ni posink2 dulu...







rasanye ni n3 terakhir sblm mama balik kg tuk kenduri kawin twins sister mama next week...
pastu mama n 2 ainnur akak stay kat kg dlm 2minggu kot...
mase kat kg mmg takleh nak online..maklum line tenet takdok...
lgpun biarlah kat kg menghayati suasana kg sebenar2nye...
yo ko?????

sekali lagi di sini,mama berbesar hati menjemput sahabat2 fp untuk sama2 memeriahkan majlis yg tersebut...
kad ade kat n3 sblm ni...jgn segan2 tau...
kalau boleh call la mama dulu sblm nak datang..boleh mama preparekan ape2 yg patut..
see u all again!!!..mama pasti merindui kalian sume....




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net