By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-May-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
undangan majlis perkahwinan & 2 ainnur terjah playground





Kepada sahabat2 fp mama yg dikasihi dan disayangi..
anda semua dijemput memeriahkan majlis perkahwinan adik twins mama a.k.a makcik twins 2 ainnur
pada 30 mei 2009 ni..lokasinye kat pekan nenas,johor..( umah makabah mama la.. )
so,sesapa yg dok area selatan..johor,melaka..
dan sesapa yg berada di johor pada mase tu..jemput2 la dtg majlis tersebut..





inilah wajah2 bakal pengantin...
ni mase masing2 bertunang...diorang bertunang lain hari..
so,baju sepasang pakai utk 2 orang..
baju tu pun bukan baju baru,tp baju masa majlis kawin mama dulu..
biasalah badan pun sama size..takde la masalah nak share..
kalau nak tengok majlis pertunangan mak atie tengok sini
kat sini pulak kalau nak tengok majlis pertunangan mak anie...

cik haryani n cik haryati ni adalah anak ke4 & anak ke5..
mereka ni pasangan kembar tak seiras yg memang akrab..
tp berlainan karekter..
dikenali sebagai mak anie n mak atie oleh anak2 buah kesayangan...
cik haryani ni seorang teacher kat SMK Pekan Nenas yg lemah lembut n pendiam sikit...
cik haryati lak executive kat kilang beskal kat pekan nenas gak lebih agresif n qaypoh..
moga jodoh mereka berkekalan hingga ke Syurga..Insyaallah...amin...






key la kite tinggalkan pasal majlis perkahwinan mak anie n mak atie dulu..
kali ni tengok lak aksi 2 ainnur menerjah playground area umah kami ni...
mmg teruja n excited betul kalau dapat g main2 kat playground budak 2 ni..
siap kekadang tak mo balik...










Taman bandar di Raja Klang...
ni playground yg paling best..tp jauh dr umah..( tp lg best yg kat tmn klcc la... )
kat area jalan istana..dah dekat nak ke klang..
kebetulan aritu g waktu orang tak ramai..
jd mmg puas la 2 ainnur ni main...
siap jd spider girl lagi kakak n adik...
mmg puas ati la bwk anak2 g sini..







ni pulak kat laguna park,pulau indah...
tempat die mmg cantik..dekat lak tu ngan umah..
tp jarang gak g sbb biasenye g kalau time ade pasar malam je ptg ahad...
pastu kene ikut lak waktu off day papa...
tengok tu hepi nye kakak..siap dapat kawan baru lagi..
ain lak..taknak lepas french fries..lawan2 makan ngan papa...
akceli ni bukan gamba baru pun..lame dah tersimpan..
cuma mmg mama lum pernah upload kat fp ni..so,layankan je la...




yg last ni,paling selamat dan mmg tempat mama paling suke...
sbb..sambil 2 ainnur ni dok main..mama leh sopink...
sbb lokasinye kat dalam giant bukit tinggi..
kerap sangat takdela..tp boleh kata sebulan sekali mesti g..
lg pun best kat cni,ain suke sgt dok kat kuda goyang2 tu..n sudah semestinye free
tempat ade bumbung..beraircond lg...






Quote:
untuk cikgu ika..hepi teacher's day ye dik...
harap sudi amik kad yg sempoi dr akak..
sori la lewat ckit pos...posmen keje half day sabtu tu..pastu ahad cuti lak...
baru ari ni dpt send...


juga utk cikgu2 fp yg mama tak berapa kenal....
tak lupa gak tuk 2 org kakak n adik mama..
cikgu rafidah,cikgu rafieah n cikgu haryani...
"selamat hari guru"..moga jd cikgu yg berdedikasi dan cemerlang...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net