By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Apr-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
bile ain n kakak sakit...



Akceli kejadian2 ni dah lama sgt dok terperam dlm simpanan ...
tak tersempat je mama nak update..
bukan nak meraih simpati pun..cuma nak berkongsi cerita je..


time ain sakit mata ni rase dalam bulan mac la gitu...
cian tgok ain tu..sorang2 je kene sakit mata tu..
mama,papa n kakak takde la pulak berjangkit...
ain ni dpt virus mase balik kg..time tu mmg ramai yg kene kat umah maktok...
mase kat kg tu lum kene lg..2-3hari pastu baru start merah n terus bengkak...
yg bestnye ain ni punye kuat,takde nak merengek2 pun sakit..
maintain cam biase je...caya la anak mama!!!


ni cite kakak pulak...pic ni dah 2-3bln lpas kot...
rase mama dah letak dlm fb...
tp takpela..nak share gak cite camne kakak leh jatuh tersungkur tu...
mase tu tengahari bute,mama dah cakap kat kakak jgn main kat luar..tggu ptg ckit...
tp kakak takmo dengar..cbuk nak main beskal gak...ngan sape lg...pengikut setia la..si ain..
mama lak kat dalam umah tgh layan pening lalat... ( mase tu awal2 mama peknen )
tetiba mama dengar suara kakak nangis...mama pun jerit suh masuk...
tp tak masuk2 gak...hai tepaksa la mama gagahkan diri gak tuk bangun..
Ya Allah...darah penuh satu baju kakak...die jgn cite la,melalak sampai satu taman tu dgr..
mama pun angkat bawak masuk umah..
time tu risau giler..yelah takut ade yg serius..
dalam risau2 tu mama tak berenti membebel.. yelah mama dah ckp awal lg..
jgn main kat luar tu tp kakak degil...
bile mama tengok2 mujur cuma bibir je yg pecah..gigi,hidung,mata...sume ok. Alhamdulillah..Syukur!!!!
bile dah penat nangis kakak pun tertido...







satu lg pic yg dah lapuk...time maksu datang umah last year.. (lama tu... )
kakak n maksu main masak2...
sonok sgt kakak mase tu ade maksu dtg,dok main mcm2...
yelah mase tu ain cam kecik lg..tak pandai lg nak main2 cam skg..
mainan2 tu mmg koleksi kakak kat dlm bakul tu...
jarang sgt kakak wat main,yelah kadang tu baru nak main je ain kacau...
dok masukkan dalam mulut la...dicampak2 la...last2 mama suh simpan je.. cian kakak
mmg time maksu datang tu kakak enjoy giler...maksu yg lotih melayan...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net