By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Apr-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
mama turn to 29..







salam semua....
saje kali ni mama plak nak enterpreme...
arini besday mama yg ke-29..wah dah tue rupenye mama ni,taun depan dah masuk 30 ek..
rase kejap je masa berlalu..yelah dolu2 mase budak2 ade la gak terpikir... camne la bile dah dewasa sok...
skg ni zaman sekolah dah abis,zaman blaja pun dah lepas..anak dare dah tukau title jd mak dare...
tapi apa pun mama rase syukur sgt di berikan ALLAH kehidupan seperti arini...
mama ade family yg betul2 close n saling menyanyangi...
pastu bile dah kawen,suami benar2 meyintai mama dan menyayangi mama... caring,memahami,tolak ansur..etc..(alamak nak bodek ke ni... )
mama pun dikurniakan anak2 yg dapat mendamaikan jiwa,menghiburkan hati,bijak dan sejuk mata memandang... ( dah muka 2 ainnur je ni yg mama kene pandang tiap saat n mase... )

kalau nak tau mama ni jenis selamba n hepi sokmo...
mudah mesra,suke bercakap n sensitif sikit...
kalau zaman2 sekolah dulu,kalau tang suruh cakap mmg die je yg conquer..
dr bahas,bawa ke pidato...tp takat wakil sekolah je la ye... nak lebeh sikit mmg takde rezeki...
kalau nak tau karekter mama yg ni mmg beza gile ngan papa...
papa mmg tak suke sgt bercakap ni,tu yg nampak die cam pemalu ..
tu yg ade jodoh antara kami agaknye...



mama anak 3rd dr 8 badek...7 pompuan,sorang je laki...
tu yg kami ni rapat sesangat... kalau sesekali kumpul mmg asben masing2 dah tau,sure takmo kaco... (kadang anak2 pun lupa nak hirau... )
sbb kami ni dah susah nak kumpul sesama cam dolu2..yelah bile masing2 dah berkuarga ni..lg2 mama dok jauh kat klang ni..(igt oversea la..jauh sgt la tu... )
2 orang kakak mama dah kawin n adik twins mama bakal kawen ujung bln 5 nanti...
Mudah2han selamat sumenye...

zaman sekolah mama mmg menyeronokkan..
dah mama mmg gile2..dpt geng pun jenis satu kepala..
abis SPM mama masuk lower six jap...di situ lah jodohku...
tak abis pon form six mama sambung kat UiTM di hatiku...



abis blaja,keje jap terus kawen..
dan skg jd manager rumah tangga...
bukan mama takmo keje,tp papa tu syg sgt kat mama taknak bg mama keje..
tapi mmg sonok pun dok umah ni...dpt tengok progress anak2 depan mata,dapat urus papa n anak2 mama sepenuhnye...
setiap hari mama tak sabar menanti hari esok..sbb pastinye ade sesuatu yg baru dan menyeronokkan akan muncul dalam hidup mama n anak2...
lg2 skg ni,mama dah ramai kawan2 siber mmg tak penah pun rase sunyi ke..bosan ke..

mama sentiasa berdoa,moga hidup kami sekeluarga sentiasa di Rahmati Allah...AMIN!!!
Juga orang2 tersayang disekeliling kami...
mama mengharapkan pertambahan umur taun ni memberikan lagi 1001 kenangan terindah dalam hidup mama
Doakan mama dapat lahirkan zuriat ke3 ni dengan selamat..
baby sihat,sempurna n bakal jd anak yg soleh/solehah...
LUV U ALL very much...mmmmmuah!!!


kebetulan semalam papa g kedai kat depan umah nak belikan kakak cokelat...(kes papa kuar takleh nak bw die..mcm2 la request die... )
pastu cam biase la mama kim la papa magazine kesayangan mama..pe lg kalau bukan pa&ma...
pastu bile ma belek2 eh..dah masuk dah artikel yg dah berkurun mama anto...
rase bln 8 taun lps kot mama anto kat emel intan jastina ..mase tu sesaje je nak ngetes power mengarang...
alih2 keluaran mei ni kuar la pulak... siap letak pic mama ngan ain lg...
akceli mama ade bg 2-3keping lg xsangka pic yg tu die pilih...
kire hadiah besday la gak ni...



rase arini tak celebrate mane2 pun sbb arini papa still keje shift malam ni..
maybe sok kot baru kuar g mane2...
ala sblm2 ni tak penah pun sambut beria..maklum tau dah tua..
paling2 pun ucapan istimewa dr papa tersayang.. dan ucapan samaada sms@call dr family mama kat kg...n kengkawan yg masih setia mengingati besday mama...
taun lps mama dpt lappy ni dr papa... taun ni??? WAIT N SEE je la...
mama tak harap pun adiah ape2 dr papa..cuma kasih sayang yg ikhlas dan rasa cinta untuk mama cukup lah ye pa...
I LUV U SO MUCH.... ( alamak terjiwang la pulak... )



inilah nyawa mama..wajah kesayangan mama..penghibur hati mama...pengarang jantung mama...
mama harap mampu mendidik dan menjaga kalian sebaiknye..
moga kalian akan menjadi anak2 yg solehah...taat perintah ALLAH...
menjadi kebanggaan mama n papa...muslimah islam sejati yg membela nasib ISLAM dan negara tercinta....amin!!!!




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net