By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Apr-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Kakak&ain dan upin&ipin







Macam yg mama katakan kat last entry...
2 ainnur ni mmg fanatik ngan UpinIpin...
mama n papa pun suke gak... tu yg layan je kesukaan anak2 ni...
mama dah siap download cite UI ni kat laptop..sbb malas kalau 2 ainnur ni sibuk nak tengok kene buka kat youtube lambat lak nak download...
pastu nak kene connect tenet lg...
bile dah download siap2 gini,takdelah gaduh kalau line tenet problem...
bile dah dok ngadap UI ni,mmg ralit la budak 2 ni...dah tak ingat dah bende lain...


selain aktiviti tengok UI ni...satu lg 2 ainnur ni suke sgt main blok lego skg ni...
tengok tu ain,siap tak pakai seluar sbb excited nak main ngan kakak...
yg mama maleh ni,mula2 tu okey la main ber2..lame2 bile dah makin blok tu kurang mula la berebut.. pastu ade yg menangis,jerit la..
pastu bile dah boring main..tinggal gitu je...
sape nak kemas??? mama gak..kadang tu mama pakse suh kemas dulu baru leh main bende lain kalau tak..siap la

cite lak pasal baju seragam ni...
sebenarnye mase nak beli baju UI ni mmg masalah sgt2 le beso...
yelah si kakak ni kan fanatik ngan pink...
kalau boleh nak gak suh beli baju yg kaler pink...waduh mane nak cari..
mase nak beli tu kebetulan kami g pasar pagi yg kat stadium shah alam tu..
punyelah penat meround..nak cr baju UI kaler pink.. mane ade...
mama n papa dah penat macam nak telan je kakak
akhirnye..kakak terima gak UI kaler yellow ni...nasib baik..
yang ain lak mmg tak kisah pun... die ikut je,janji ade mmpin..
dan sekarang ni pantang baju UI ni kering/bersih mesti nak pakai same2...suke sgt la.
dan baru ni mama beli lg sepasang kat uptown shah alam gak..kaler hijau lak...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net