By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 30-Mar-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Jalan@ganu part I ~Selamat Pengantin Baru MATNO & LIA~



Asyik tengok gelagat 2 ainnur n muka baby je entry sblm ni...
kali ni nak bg tengok entry jalan-jalan la pulak...
sori la pic2 ni sume dah basi..maklum lama sgt peram..
kami berkesempatan bercuti ke Kuala Terengganu n Kuantan awal januari lepas..
lama dah tak jenguk umah yg kat kuantan tu..
terlanjur nak g kenduri kawin kawan papa kat kerteh..
plan la nak bercuti skali ke Kuala Terengganu





aktiviti pertama n utama...dah tentu nak g kenduri kawin kawan papa kat kerteh..
Matnor ni kawan papa mase keje kat kuantan dulu..
bile papa pindah klang,die pun berenti gak..tp lg jauh..kat Qatar
cian wife die..pasni kene tinggal dulu buat sementara,pastu dlm 2-3bulan baru ikut g sana...
kami sampai awal..pengantin baru sudah nikah...tp ade la sesi gamba2 ckit..
nak tggu bersanding mmg maleh la sb thari tu papa kene g sbyg jumaat..
pas makan,amik gamba pantin..kami pun beredar menghala ke KT sambil papa cri mesjid utk sbyg jumaat...

Jom tengok la pic kami dan pantin yg serba
cyan yg sempat disnap...


Pic kami dan panten...


Pasangan panten serba cyan kaler...


Hidangan untuk panten dan kek panten yg sama gak ngan baju panten..
ade gak pic hantaran dr panten lelaki kaler
merah berbalas warna cyan dari pihak pompuan pulak..



Kite teruskan perjalanan menuju ke Kuala Terengganu..
singgah kat mesjid area Dungun utk papa solat jumaat..
sementara tunggu papa solat,kami sume tggu je dlm car..boring sgt
tgoklah aksi 2 ainnur yg keboringan...



macm2 bende dibuat 2 badek ni.tengok tu siap berpeluh2...mama mmg malas nak idup engine sbb bunyi car papa ni mmg kuat ckit,takut ganggu jemaah lak.. main hon,wiper kete,radio kete,turun naikkan cermin....yg tensen si kakak dok snap pic sampai naik kong battery camera..

Bile papa abis sbyg..kite bertolak terus sbb mama mmg dah niat dr umah nak solat jama' ta'hir je..tau dah mase zohor nak tggu papa solat jumaat lg..nanti tggu mama lg..lmbat la pulak nak smpai KT antara view spanjang perjalanan...kompleks industri petroleum petronas..(tempat papa buat praktikal mase blaja kat INSTEPP..)



Cukuplah dulu entry jenjalan kali ni..cite2 ngan pic kami kat KT tunggu next entry la...
da.....




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net