By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 27-Mar-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
baby 2009




Taun 2009 ni kakak n ain dapat 3 orang kazen baru..sumenye baby boy... Tu yg skg ni kakak mmg betul2 teruja nak ade adik baby... kalau skg ni tanya kat kakak adik baby ni lelaki ke perempuan..mesti laju je jwb lelaki.. ye ke adik baby dlm tummy mama ni boy??? tak tau la..wait n see je la ye... yg penting mama sentiasa berdoa baby yg bakal lahir ni sihat,sempurna akal n fizikal...Mudah2han mama dapat bersalin dengan normal tak alami komlikasi...dan selamat sumenye..INSYAALLAH...

yang best taun ni,baik belah mama atau belah papa sapa yg dah kawin ade new baby..ala bukan ramai mane pun..kalau mama baru 3orang yg kawin..belah papa pulak baru 2org yg kawin,papa n cik icah adik 2nd papa...mmg sonok la..maktok dpt 3 cucu..(2 dh selamat,tinggal tunggu baby mama je...)..nenek pulak dapat 2 cucu... skg ni maktok dah ade 10 orang cucu+sorang coming soon..n nenek pulak ade 4 orang cucu+sorang coming soon



Pic ni time ain baby,tak silap mama 3rd day pas mama deliver ain...kualiti gamba kureng ckit sbb guna hp VGA je. suke sgt mama tgok kakak ayu mase tu,mmg excited ade adik baby...keje asyik nak posing je ngan adik baru die...tapi yg kelakar,kalau tanya sayang adik tak?..mesti jawab..tak.. pelik gak mama,kata tak sayang..tp asyik nak kiss pipi adik je.. sbnarnye mase tu kakak ayu baru masuk 2taun..tak bp pandai lg nak bercakap..tu yg bantai je mnjawab kalau ditanya..padahal tak tau ape yg dijwb...


Inilah SYAZARWAN BIN SYAHRULHASYADIN..panggil zuan je..anak makngah kakak ayu n ain (kakak 2nd mama)..zuan ni lahir pd 10 januari 2009..mama tak sure berat mase lahir..takde pic waktu dia baru kuar..sbb kami dapat jupe pun zuan dah 2bulan..dah beso pun... Zuan ni anak 4th makngah.. ade sorang abang n sorang kakak...sorang lagi anak makngah meninggal mase umur 5bulan..ade jangkitan kuman kat kepala..


Ni pulak AHMAD HADIF ZAHIN BIN ABDUL HAPZIS..zahin.anak maklong kakak 1st mama..die lahir 10hari pas zuan lahir..Zahin pun anak 4th..die ade 2kakak n sorang abang.. best la maklong,dah ade 2 org dayang yg boleh jaga n tengok2 zahin..mcm mama gak sok mase adik baby lahir,mama ade gak 2 orang dayang bakal menjaga n mengasuh..sape lagi kalau bukan kakak ayu n ain...

Sorang lagi,baby cik icah takde la pulak picnye..mama lupa betul nak snap mase balik aritu.. nama baby cik icah..MUHAMMAD SAYYID MUSTAZA BIN NOR IMAN..lahir 10 mac 2009 berat 3.97kg..tu yg cik icah kene ceaser.. ..nanti la kalau ade pic adik taza ni mama upload len kali...





mmmmmuah!!!sayang baby!..



Mama dpt award dari mama eyrfan
thanks ye mama eyrfan...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net