By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 24-Mar-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Rajinnye anak-anak mama....





Kali ni ain nak tunjuk skill tolong mama menyapu kat umah.. cam rajin je anak dare kecik ni kan...padahal pastu rosak penyapu mama...tp at least mama tau gak yg anak dare mama ni leh dah tolong mama kemas umahkan...yelah dah jadik kakak ye ain..kenelah tunjuk rajin sikit kat mama... Yelah seronok la bile dah tunjuk rajin mama dok puji dan sayang...


pastu leh la bagi ain ANUGERAH PENYAPU... yang kakak ayu pun turut sama la interpreme bile mama cakap ni lah contoh anak yg rajin.. Budak 2 ni mmg pantang dipuji sikit..terus2 sengih sampai telinga..tapi kalau kene marah@mama tinggi sore sikit mmg terus tarik muka sedih.. kalau ain lg la terus melalak mcm kene pukul,padahal mama cuma tegur sikit je.. Bile dah gitu..papa laju je cakap,tu macam mama la tu..CEWEK...(jawarian dah kuar...)


Ni pulak turn kakak nak tunjuk kerajinan..tercabar bile ain dah tunjuk rajin die pun nak gak kene puji ngan mama... Kakak ayu nak try lipat baju sendiri arini..tapi tang kakak ayu ni yg mama malas,mula2 rajin le siap tanya mama gini ke mama,macam ni ke mama..tapi lama2 mata dah lekat kat tv baju dilipat ntah mane..siap orang yg melipat kain pun terlipat depan tv... tapi takpe..janji kakak ade usaha nak belajar melipat baju..cuma kenelah sungguh2..kalau baru lipat 2-3helai dah surrender..mmg mama pun naik hangin cenggitu..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net