By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 21-Mar-2009 07:48 Email | Share | Bookmark
Mama ainnur back!!!



Setelah dekat 3bulan berehat dari mengupdate fp ni..akhirnye mama terasa rajin la nak ngadap laptop ni..yelah..musim2 perang pun dah abis...(walaupun hakikatnye sakit hati kat israel laknatullah mmg takkan pernah terpadam... )
Mama pun skg dah bertambah2 bersemangat bile broadband kat umah ni jarang2 dah buat peel...Mmg banyak sangat pic nak update..tapi takpe slow2 kang setel la sume...

Ape perkembangan mama n anak2?.. .Bagi yg dah tau tu,maybe awal bulan ogos kakak ayu n ain akan jadi kakak lagi...heheh..(tercapai hajat mama nak tambah ahli lagi before end of 2009) Sekarang ni kakak ayu mmg excited sgt nak ade adik baby..tiap2 pagi mesti dok cium perut mama n tanya ape yg adik baby tgh buat..harap2 sok2 bile adik dah kuar kakak leh la jaga adik

Rasanye malas la nak bebel panjang2..Insyaallah pasni mama akan rajin lagi mengupdate dan akan berkunjung ke fp sahabat2 yg amat mama rindui...Jom tengok la sikit2 pic 2 ainnur yg sempat mama upload kali ni....





Kakak ayu n ain bergurau senda..time ni mmg sonok sangat..nampak sangat kakak mmg pandai layan adik die...moga kakak ayu akan jd kakak mithali untuk adik2 yang lain nanti...ain??? yang tu mama tak tau la..kalau skg ni mmg nampak keganasan die berbanding kakak...suke sangat buli kakak.. tapi kakak jarang sangat nak balas...harap sok bile dah ade adik,ain pun akan jadi kakak yg baik cam kakak ayu ye...



Kakak Ayu : Ain jom kite jenjalan naik beskal..
Ain : Jom la..boring gak ek kat umah..mama tu asyik pening je...
Kakak Ayu : Pesal ain berat sangat ni...
Ain : Eh berat ain tak sampai pun 10kg tau..akak jangan buat fitnah pulak..
kakak Ayu : Betul akak tak tipu la...
Ain : yelah tu...nak suruh ain tolak la tu..takmo...
kakak Ayu : Kalau gitu,akak malas la nak bawak ain...
Ain : Ala jangan la gitu...kak..o..kak..
kakak Ayu ; Malas la nak layan,baik masuk dalam tengok tv....
Ain : Ala sape pulak nak bawak ain ni...mama..tolong!!! kakak tinggal ain sorang2...

Moral of the story:Len kali jangan degil,kalau orang suh jangan ungkal..kan dah kene tinggal sorang2...padan muka aku!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net