By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Dec-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Aksi tido kakak & adik..



Kalau orang kata,nak tengok wajah seseorang tu yg natural and pure..tengoklah mase org tu bangun tido...heheh..ye ke? Tp bagi mama,wajah paling mama suka adelah wajah anak2 mama tido... ntah apa-apa la mama ni kan..ade ke suke tengok orang tido...betul!!!..bile tido wajah sebenar akan terserlah,takde ape yang disembunyikan...takde belakon waktu tido...tapi jangan berdengkur sudah la...

selain anak2 mama,mama pun suke tengok wajah papa tido...kuang..kuang... yelah dah kite berempat je dalam umah ni..muka sape lagi yang mama nak tengok@pandang bile nak lelap kan...

kakak pulak bile nak tido,mesti kene cari tangan adik..die elus2 tangan adik sampai la lelap mata... adik lak cam biase la,kalau takde nenen mama memang sure takleh nak lelap... waktu malam je dekat 5-6x adik bangun mintak nenen...yg tensen tu,dah la adik tido lasak kekadang tu sampai kat kaki mama..pastu bile terjaga nak susu mama kene cari n angkat balik letak sebelah mama...

waktu siang lak,kakak ni jarang tido..asyik ingat nak main ngan tengok tv je... adik pulak siang biasanye tido sekali,melainkan bile terlalu penat main ngan kakak..ade la 2x tido..adik ni jenis bangun awal pagi...biasenya kul 6.30pg dah bangun..awal lagi mau,sbb bile mama n papa bangun untuk subuh dia pun ikut bangun sekali..kakak pulak sejak memenjak ni,malas sikit bangun pagi2..kekadang dekat kul 7 baru bangun..tu pun sebab adik kacau...



Tengoklah 2 badek ni..tido punye lasak..siap bertimpa2 lagi


antara wajah2 kakak n adik waktu tido...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net