By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 13-Dec-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
car merah



PAPAKU PULANG DARI KOTA
PAPAKU BELIKAN KERETA
KERETA KECIL WARNA MERAH
BOLEHKU BAWA KESEKOLAH..
PON..PON...PON...PON...
KERETA KECILKU BERBUNYI
MARILAH KAKAK MARI ADIK
BOLEHKU BAWA KE RUMAH NENEK...


saje je buh lagu tu kat atas..takde kene mengena pun ngan car merah kat bawah..BUKAN kakak n adik punye,BUKAN papa yg belikan pun... car ni maksu yayang yang punye..time dia kecik2 atok din belikan,skg ni dia dah beso..dah darjah 5 pun taun depan.punyelah kesian,stereng pun dah takde.. kalau nak pusing@u-turn terpaksa manually pakai 2 tangan pusing ngan car tu skali..hahah...

Tapi tengoklah betapa gembiranye dua beradik ni dok main car merah maksu diaorg...ialah dah takde bende lain nak wat main...huhuh layan je la kan janji bahagia.. .







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net