By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Dec-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Mandi manda@sg GABAI Hulu Langat



Baru-baru ni kami g berkelah kat sg gabai hulu langat bersama-sama ngan team KLK papa terdiri dari kami,uncle Rizal n co,Uncle Ramlan n co & uncle Hazri n bro...kami gerak dr umah seawal jam 7pagi dan tiba pukul 9pagi...huhuh..letih wo...

sampai-sampai kene pulak daki tangga yang mencabar fizikal dan mental...sb nak cari port yg bezt.sesampai kat atas tu rasa nak pengsan.tapi bile tengok air dan rasakan kesegaran udara terus rasa semangat nak mandi

antara menu perkelahan...nasi lemak,kueteaw goreng,bihun goreng sandwich dan yang paling spesel mestilah bbq...ayam,ikan uncle Rizal n uncle Hazri yg siapkan...kami tinggal makan je...huhuh..

..malas la nak cite panjang2...layan je pic2 kat bawah....























View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net