By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 10-Dec-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Take 5...rehat jap ngan adik ain





Adik dah ready nak solat..jom kite solat berjemaah...


Alamak dah mula panas la pulak...huhuh..tak tahan la...ready..1...2...3...cabut!!!


Uh! lega..serabainye rambut aku... malu la kat orang..


mama:Dik tunjuk kat mama gigi adik...
Adik:Tak mo la mama,malu la kat orang...


mama:Ala dik sikit je..nanti mama belikan adik gula-gula...
Adik:Eleh..takat gula2 je...sikit ni cukup...


Adik:Ha..cukup lebar tak sengih adik..leh masuk iklan toothpaste tak mama???

Quote:
Adik ain dah masuk setaun 5bulan semalam...dah macam2 karenah baru adik sekarang...yang paling best adik dah mula nak cakap..kekadang tu melebe hanyya je mulut tu.. sampai mama pun jadi pening... tapi takpe mama layan je la..nak bagi semangat kat adik untuk cakap dengan betul

Satu lagi sekarang ni adik dah tak mo mama suap bile makan..berangan nak makan sendiri..kekadang tu kaalu sepinggan nasi ade la 1/8 yang masuk dalam mulut yg lain sume jadi habuan lantai...uh..tensen betul mama... adik masih fullybreastfeeding lg...

Macam pic adik kat atas tu,bile mama nak solat je dia pun sibuk gak amik telekung...actually tu bukan telekung adik..pinjam kakak punye... tapi skg ni adik yg buat rete sendiri...dah kakak tak mo ikut mama solat...

Pasal gigi pulak,gigi adik masih 8batang lagi..takde pertambahan lagi...cuma sekarang ni makin2 galak adik dok gigit owg...mangsanye ialah kakak la...cian kakak..kekadang tu sampai melalak nangis bile kene gigit ngan adik... adik pulak buat muke donno je.. takpun die gelak tengok kakak nangis tak baik la dik ni...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net