By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 5-Dec-2008 03:50 Email | Share | Bookmark
Mandi manda@WET WORLD Shah Alam





Sebelum maktok,makni,makti,makza n maksu balik ke Johor,kite bawa diaorang mandi manda kat wet world shah alam..ala yang paling dekat dan murah sikit tiket berbanding kat sunway lagoon.. yang penting dapat mandi cam biasa la kakak la orang paling teruja sekali...mase mam beratur nak beli tiket dia dah merengek nak masuk... bile nampak je air terus terjun,nasib air paras pinggang kakak je..

yang best,makti volunteer nak jadi cameraman sb malas nak mandi..takyah susah2 mama nak snap gamba dgn tangan basah2..

jom tengok kami bergembira mandi manda sampai tak ingat dunia...








Makti n maktok yg taknak mandi...ke diaorg ni takut air..heheh..tapi bagus gak ade yg tak mau mandi ni,selain jd tukg snap gamba..leh jd tukang jaga barang..





sebelum keluar sempat snap gambar dulu...



Ni pulak gambar2 kat luar,depan wet world..time ni maksu n makza takde g beli air..

Lepas main air mesti lapo kan..lagipun memang dah tengahari pun..plan pun memang nak berkelah tepi tasik pas mandi lepas dapat port kite pun makan hidangan arini...pagi tu mama cuma msk nasi lemak ngan goreng ayam je... memang masak khas untuk kite makan2 pas mandi...(bukan sarapan pagi punye tau!!! )

Tengoklah masing2 makan,memang macam dah kebulur sangat..sampai licin sumenye... pas siap makan snap gamba sikit,pastu kite balik asing2 sbb diaorg nak terus balik johor...n kite kenelah balik umah..sb malam ni papa nak keje pulak...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net