By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Dec-2008 20:58 Email | Share | Bookmark
Jalan-jalan COSMO'S WORLD THEME PARK@Berjaya Times Square

 
 
 
 
 
 



Baru-baru ni kakak n adik g berjaya times square..sebenarnye dah lama nak g sini tapi mase je tak berapa sesuai.kebetulan baru ni kan maksu n makza dtg umah ditambah lagi kehadiran makni,makti n maktok dr kg tambah2 meriah la.Papa tak dapat ikut sama sbb kene masuk keje tengahari.Plan awal nak naik komuter+monorail,tapi pikir2 balik baik drive je..bile lagi nak test driving makni@makti kan..heheh...memang mcm sardin ckit la dlm kete..tapi ttp selesa sbb sume yg g cumil2 belaka ...

Tempat yang dituju pastinye kat cosmo 's world theme park.memang enjoy giler kakak n adik.mama je,tak ade hati sangat nak naik permainan yg extreme2 tu..rasa sejak2 dh beranak ni cam tak de kekuatan je nak wat bende2 mencabar cam 'mude2' dulu..

Jom la tengok kakak n adik bergembira di cosmo's world theme park..





Ramai2 naik 'crazy bus'..terbuai2 cam nak tido je..




naik merry go round...


Maksu naik flying bumble bee sorang2..ajak kakak,dia taknak..






Hai kalau setakat nak main kat playground baik takyah masuk cosmo nih..heheh..tapi memang enjoy giler kakak n adik kat sini...macam taknak balik je diaorang ni...


Adik ain training nk bw formula1..


masing2 dah kepenatan berjalan satu park..makni,makti n makza lak macam nak putus urat perut pas try naik permainan kat level 5..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net