By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Nov-2008 13:02 Email | Share | Bookmark
Jalan JUSCO ngan Mak aza n maksu



Pas balik kg aritu,mak aza n maksu ikut kami balik ke klang..ialah cuti sekolah dh bermula,nilah masenya nak bejalan... boring la kalau cuti dok memerap kat umahkan... kalau kat umah pun paling2 mesti jalan ke JB or bandar Pontian..kire jauh gak la mak aza n maksu bercuti kali ni... Lagi satu dapat gak kakak ayu kawan main takdelah dok main sorang2 mcm selalu...

Memandangkan sampai2 je kat klang,papa off day tapi esok dah kene masuk pagi jd takleh la plan g jalan jauh2...cam biase la tempat tuju yg terdekat...JUSCO BUKIT TINGGI je... cam takde tempat lain je kan...tapi ok la tu,dr memerap kat umah..

tempat tuju bile kat jusco mestilah tempat games...kat SMART WONDERWORLD...seronok betul kakak ade yg melayan,selalu tu ngan mama je..boring je muka tapi bile ade maksu ceria je.. jom tengok ape yg kakak,maksu n mak aza main...










bile dah penat main,rase haus pulak.. memandangkan perut masih kenyang lg..kite makan ABC ngan french fries je.. maksu pulak bile nampak sizzling langsung jd lapo.. order le sepinggan je.tu pun makan tak abis... kakak n adik lak sambung main lagi kat playground kat food court ni...




dah abis makan,kite pun balik..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net