By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 23-Nov-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Selamat bertunang mak anie sayang

 
 
 
 
 
 


Seperti yg mama nyatakan sebelum ni,akhirnye mak anie selamat bertunang ngan uncle zaidi pada 21/11/2008 yg lepas.majlis serba sederhana tetapi meriah.walaupun rombongan dr terengganu hanya terdiri dari kaum keluarga uncle zaidi je tapi sambutan tetap grand..9 dulang dari pihak mak anie dibalas 7 dulang dr pihak uncle zaidi..moga ikatan ini berkekalan hingga kawin nanti..AMIN...

settle je majlis mama n anak2 pun kembali ke klang meneruskan aktiviti harian...dah tentu2 papa amat2 rindukan kami kan...kali ni mak aza n maksu ikut skali..yelah cuti2 sekolah ni leh gak round2 kl kan...yang best balik kali ni kami sume naik bas cr pengalaman baru..seronok betul anak2 mama dapat pengalaman baru ni... bertolak dr Kulai kul 5 petang dan sampai kat bas stand klang kul 9.30 malam..papa dah sedia tunggu..maklum dah rindu beno ngan anak2 die...

ok la...jom tengok pic sepanjang majlis pertunangan mak anie..sedih2..gamba mama n anak2 mama ngan mak anie takde kat sini sb ade kat camera lain..lupa nak snap dalam camera sdri...huhu.. tapi takpe la..sok mak anie kawin mama nak snap pic byak2..











View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net