By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 21-Oct-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
anak-anak IT



Antara aktiviti peberet kakak n adik waktu lapang,semestinye dok ngadap laptop..kalau kakak ade la benda nak dibuatnye..tapi si adik biasanya tukang tengok n tukang kacau kakak je.. dan biasanya kakak akan mengamuk n menjerit kalau time dia syok2 main game tetiba adik datang kacau.. adik pulak dengan selambanye tekan2 keyboard tanpa rasa besalah ha mase tu la mama kene masuk campur.. tapi biasanye suasana gamat tu tak lame,bile mama amik adik n alihkan perhatian adik ke benda lain sumenye jadi ok..

web kegemaran kakak sekarang dah tentunya yang berkaitan karekter katun peberet dia..antaranya barney,thomas,pooh..dan satu-satunye tempat 1001 game budak pompuan ade,termasuklah masak,pakai baju..games2girls tapi sejak akhir2 ni web tu cam ade problem je..kesian kakak.. bile dah takde game dia nak main..kakak lebih suke tengok video kat youtube..pandai lak dia cari sendiri.. si adik pulak,paling suka kalau ade yang berasaskan muzik..terus bergoyang badan biasenye kat web barney la..jom tengok anak2 mama melayari alam siber..








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net