By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 20-Oct-2008 03:27 Email | Share | Bookmark
shopping@tesco klang



Antara aktiviti awal bulan yang paling kakak & adik suka..shopping!! bukan shopping katne pun..teman mama beli barang dapur je..tempat pilihan biasanye kat tesco..tempat comfortable,parking kat dalam...dan yg penting dekat je ngan umah.. ..jimat ckit minyak keta..kali ni mama tak beli banyak sgt barang..sb stok bln lepas masih banyak lg..maklum bln lepas mmg beli lebih sikit sb bulan pose...

Seronok g shopping kali ni,orang dah la tak ramai..selalu tu mmg pun g bukan hr minggu@ cuti umum..tapi org tetap sesak ..maybe kali sbb orang dah habis berbelanja sblm raye kot.. yang paling seronok adik ain la..papa bagi lepas adik kat bawah.sume tempat dia jelajah.siap tolong ngemas lagi..bukan kemas bagi rapi,tapi bagi huru harakan lagi rak2 kat tesco ni.. jom tengok kami bershopping...








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net