By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 17-Oct-2008 13:26 Email | Share | Bookmark
pregnant test




Baru-baru ni mama rasa semacam je..kepala pening,kat perut ni cam senak2..breast pun rasa tak selesa.pastu ade pulak cecair coklat kat underware.mama ingat lagi mase bulan pose mama langsung takleh dok belakang mase dalam kete,mesti fening..isk..isk takkan mama dah pregnant kot? kalau ikut mama belum lagi period sejak besalin adik..walau adik masih fully breastfeed tapi skg adik dah setaun 3bln..'protection' ni dah tak boleh pakai sangat..


Mama cakap kat papa,tapi papa tu cam malas nak layan je,dia kata mama tak preganant.kalau mama pregnant pun takpe,papa kan ade. .jgn la risau..mananye mama tak risau,kalau mama dah pregnant,adik dah kene putuskan susu..cian anak mama kene pulak hisap botol susu.adik dah la tak pandai isap.cam kakak la dulu.lebih kurang umur adik la sekarang mama terpaksa putus susu bile mama tau mama dah pregnant.Sebenarnya untuk mama,tak kisah sangat pun kalau pregnant skg..apa ade hal,papa sentiasa ade disisi mama..anak2 mama pun dah beso boleh dok main sdri takdelah 24jam ngan mama.kakak dah boleh main ngan adik.


oleh sebab tak puas ati,mama pun buatlah pregnant test sdri kat umah...heheh..negative... mama pun taktau nape mama berkeadaan mcm mama bgtau tadi..harap takde ape la yg serius..maybe mama dah nak period kot..sb dah lama sangat tak period,hormon dalam badan pun dah jadi tak betul.. ..nasib la dik..dapatlah adik sambung menyusu lagi pasni..mama cuma harap dapat susukan adik paling kurang pun sampai setaun setengah..kalau 2taun lagi bagus...maafkan mama kakak sebab cuma dapat bagi kakak susu mama selama setaun 4bulan je..mama harap kakak tak menuntut kat Akhirat nanti bahagian kakak yang sepatutnya sampai umur kakak 2taun tu..yang penting kasih sayang dan perhatian mama tak berbelah bagi untuk kakak mahupun adik..mama & papa sayang sangat kat kalian berdua..PENGHIBUR HATI & PERMATA HATI mama papa..


...............


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net