By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 7-Oct-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
goodies from Mr Saji



Raya baru ni mama dapat goodies dr owner rumah kite ni..selain tu ada gak dia bagi greeting card.Mr Saji ni mmg baik orangnya. walau dia orang india kristian tapi baik hati..mase baru nak masuk umah dia painting baru,servicekan aircond..siap bagi excuse sewa sebulan walau barang dah masuk tp tak duduk lagi sbb mase tu mama tak balik lg dr kampung mase pantang adik n papa dok umah bujang
die kata taknak bagi hamper sbb kadang dalam tu ada product yang tak berkualiti diselit je kat bahagian dalam..lagi2 isu melamine ni..risau gak..tu yang dia anto barang satu2 dalam beg plastik..paling suka kakak la,banyak makanan kegemaran die..apa lagi kalau bukan cokelat..
actually banyak lagi yang dia bagi tak sempat nak snap..antaranya air soya+cincau,air botol,biskut 4jenis(papa dah bawak g keje..) and kismis..
inilah antara goodies yang kami dapat..tq so much Mr Saji..next year leh la bagi lagi ek..






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net