By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Oct-2008 07:12 Email | Share | Bookmark
pizza@jusco bukit tinggi



ari rabu lepas adik ada checkup kat klinik.walau takde cucuk,mama kene gak bawa adik keklinik sbb next check ada cucuk tambahan 1tahun setengah.nak amik tarikh.eh..ape cite ni,tajuk atas dok makan pizza tp cite pasal klinik adik..gini,mase kat klinik tu,ramai sangat orang.mama ingat nak datang lewat sikit dalam kul 10 orang dah kurang..tapi dekat kul 12 baru la settle sume..cuma timbang je.berat adik dah 8kg tapi nurse cakap adik tak cukup berat yang sepatutnye..isk..isk..tak nampak ke pipi dah melayut tu,nak kene makan vitamin gak ke??..actually adik ni mmg kuat makan pun..dah memang badan tu rendah ckit...jd berat tu sesuai la ngan adik..sape la yang wat graf tu..menaya kat orang je..next checkup adik 31/12..kenelah cucuk pulak..heheh..

Bile dah siap sume kakak ngadu dah lapo..tanya dia nak makan ape?laju je jawab PIZZA..kebetulan pulak mama mmg nak anto ade kawan yang baru kenal kat klinik ni balik umah area jusco tu..kire ok la tu kan...pas anto kawan mama tu kite pun zooooomm terus ke jusco..jom makan pizza..



arini kite makan ala carte je,tanya kakak nak makan ape?cam biasa la aiskrim ngan sup..papa pulak nak makan pizza ayam percik.adik makan sup ngan criss cut kot name die..tak amik pun roti sebab tau takde sape nak makan pun...air pulak milo ais n ais tea lime..jemput makan..


tengok tu kakak,sedapnye makan aiskrim..yum..yum..favourite kakak kat pizza ni dah tentu sup die..boleh abis semangkuk sorang..takpe la kak janji kenyang..


ha..ni adik pulak..semangat makan sampai sengih2 sbb seronok..heheh..key sbb adik makan elok,dok diam2..sok leh kite g makan pizza lg ek..papa belanja..


papa tu sedap je la makan..maklum perut dah lapo..mama pun sama..lama gak tak makan pizza kan..sesekali boleh la,kalau selalu,leh bankrup papa..heheh..


erk...Alhamdulillah..kenyang.dah abis licin sumenye..apa lagi? jom kite balik..jangan lupa bayar dulu..sapa nak bayar?sapa lagi..papa kite la..thanks papa..terima kasih daun keladi,len kali banje la lagi..huhuh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net