By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Oct-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
koleksi tudung kakak n adik







Alhamdulillah anak2 mama selesa bile bertudung.walau panas terik kakak n adik tetap setia dengan tudungnye.. kakak start bertudung sejak 11bulan pas pandai jalan,kakak ni jenis rambut halus dan nipis.memang sejak baby lagi bile mama pakaikan topi kakak tak buang pun,tu yang mama try pakaikan tudung..elok pulak memang tak sibuk nak buang.tudung 1st kakak kaler maroon yg mama beli dr kawan mama,kak mala.pastu atok mimah ade bagi tudung kaler kelabu..tulah tudung yang jadi peberet kakak sebelum kakak mula pakai tudung ala nabila..selain tu kakak ade tudung kaler pink n krim yang sekarang adik pulak pakai.. sekarang ni kakak ade beberapa helai tudung kaler pink,pink+hitam,purple and the latest biru..tapi tudung kegemaran kakak dah tentunye kaler pink..
adik pulak start pakai tudung mase 10bulan..maybe sbb tengok kakak n mama pakai tudung dia pun sibuk gak cari tudung kalau dengar je cakap kite nak kuar jalan.adik suka pakai tudung krim yang dulunye kepunyaan kakak..dan tudung terkini adik sama ngan kakak kaler biru siap ade rabbit atas kepala..
Mudah-mudahan anak-anak mama akan sentiasa bertudung dan jadikan ni sebagai satu kewajipan seorang muslimah bukan sebab fesyen atau nak bergaya..mama sentiasa berdoa anak-anak mama jadi anak yang solehah,taat perintah ALLAH..sentiasa menyintai RASUL dan menyayangi serta menghormati PAPA&MAMA..Mawaddah waRahmah setiap mase...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net