By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 29-Aug-2008 02:26 Email | Share | Bookmark
Jalan-jalan naik 'car papa'..


Inilah car papa...proton wira kaler blue yang berplat no WDB39..sebenarnya asal kaler keta ni hitam..tp aritu kete masuk bengkel sb papa langgar batu divider kat tengah jalan..kesian kete kene masuk bengkel dekat sebulan..pastu kuar2 dah karat2 catnya..tu yang papa cat kaler biru tu..kete ni papa beli tahun 2004 bulan 10.mase tu mama tengan pregnant ayu.before tu papa pakai wira gak kaler hijau WHD5552.Tp sebab kete standard papa tuka yang ni.Engine GSR 1.8..Walau kete ni buruk tapi ramai yang berkenan..heheh..dan kami seronok jalan2 naik car papa..YAHOOO!!!


Gambar ni snap mase nak balik kg aritu..tengok papa tu,macam berangan je..adik ain ada kat belakang tengah tido sorang2..zzzzzz


Ni pulak adik ain tengah dok minum air kotak DUTCH LADY STRAWBERRY kakak punye mase kite berenti rehat kat Seremban..


Lepak kat pantai Pontian pas makan tengahari..papa nak try tengok line broadband celcom kat situ..huhuh..HSDPA..kaler hijau+biru.tp speed hampeh.adik ain kat mana?nampak tak rambut dia kat depan mama ni?ha..dia tengah dok main suis aircond papa..tulah hobi dia.


Mama n kakak yang suka posing..kakak tengah minum susu DUTCH LADY STRAWBERRY..air peberet kakak..


Ni on de way g pizza,cik aisyah nak banje..huhuh..sedapnye...


ni pun jugak...sementara papa g baya parking..


Eh mane sume orang?mama posing sorang2...sb sume g toilet kat BHpetrol port Klang..biasa la,pas makan masing2 cri la toilet..adik ain tengah tido kat pangku mama..tak caye?..jap ye..


Ha ni lah adik ain tengah tido kat pangku mama..wah2 nak dare..dah kenyang trus tido ye..


Kakak pulak dok sengih pas kenyang makan pizza..sedap kakak cakap..eh takde pun muka org yang banje ek..


Ha,nilah cik aisyah yang banje pizza tu..cik aisyah ni adik papa..eh,alamak lari dr topik la pulak pic ni..takpe la..nikan fp mama.suka ati la mama nak buh pic apa pun..ok..da....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net