By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aksi tido kakak & adik..



Kalau orang kata,nak tengok wajah seseorang tu yg natural and pure..tengoklah mase org tu bangun tido...heheh..ye ke? Tp bagi mama,wajah paling mama suka adelah wajah anak2 mama tido... ntah apa-apa la mama ni kan..ade ke suke tengok orang tido...betul!!!..bile tido wajah sebenar akan terserlah,takde ape yang disembunyikan...takde belakon waktu tido...tapi jangan berdengkur sudah la...

selain anak2 mama,mama pun suke tengok wajah papa tido...kuang..kuang... yelah dah kite berempat je dalam umah ni..muka sape lagi yang mama nak tengok@pandang bile nak lelap kan...

kakak pulak bile nak tido,mesti kene cari tangan adik..die elus2 tangan adik sampai la lelap mata... adik lak cam biase la,kalau takde nenen mama memang sure takleh nak lelap... waktu malam je dekat 5-6x adik bangun mintak nenen...yg tensen tu,dah la adik tido lasak kekadang tu sampai kat kaki mama..pastu bile terjaga nak susu mama kene cari n angkat balik letak sebelah mama...

waktu siang lak,kakak ni jarang tido..asyik ingat nak main ngan tengok tv je... adik pulak siang biasanye tido sekali,melainkan bile terlalu penat main ngan kakak..ade la 2x tido..adik ni jenis bangun awal pagi...biasenya kul 6.30pg dah bangun..awal lagi mau,sbb bile mama n papa bangun untuk subuh dia pun ikut bangun sekali..kakak pulak sejak memenjak ni,malas sikit bangun pagi2..kekadang dekat kul 7 baru bangun..tu pun sebab adik kacau...



Tengoklah 2 badek ni..tido punye lasak..siap bertimpa2 lagi


antara wajah2 kakak n adik waktu tido...


Tuesday, 16-Dec-2008 08:28 Email | Share | | Bookmark
Penyejuk hati yg bercahaya dan permata hati yg bercahaya



Itulah maksud nama anak2 mama yang dua ni...sorang tu penyejuk hati,lagi sorang permata hati..pasni...?????.. Sejak memenjak ni memang dua badek ni suke sangat posing..yang kakak lagi la macam2 expresi muka dia leh buat kalau mama tuju lensa kamera kat die...

mama pun suke gak bile anak2 mama suke kan...ialah dah ni je reta yg mama n papa ade,Mudah-mudahan anak2 mama akan jadi ape yang tersirat pada makna nama masing2 ye...mama tak harap harta berkoyan2,emas perak...yang mama harapkan hanyalah anak2 mama jadi manusia berguna,taat perintah ALLAH...dan akan membahagiakan hidup mama n papa setiap saat dan ketika...








Saturday, 13-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
car merah



PAPAKU PULANG DARI KOTA
PAPAKU BELIKAN KERETA
KERETA KECIL WARNA MERAH
BOLEHKU BAWA KESEKOLAH..
PON..PON...PON...PON...
KERETA KECILKU BERBUNYI
MARILAH KAKAK MARI ADIK
BOLEHKU BAWA KE RUMAH NENEK...


saje je buh lagu tu kat atas..takde kene mengena pun ngan car merah kat bawah..BUKAN kakak n adik punye,BUKAN papa yg belikan pun... car ni maksu yayang yang punye..time dia kecik2 atok din belikan,skg ni dia dah beso..dah darjah 5 pun taun depan.punyelah kesian,stereng pun dah takde.. kalau nak pusing@u-turn terpaksa manually pakai 2 tangan pusing ngan car tu skali..hahah...

Tapi tengoklah betapa gembiranye dua beradik ni dok main car merah maksu diaorg...ialah dah takde bende lain nak wat main...huhuh layan je la kan janji bahagia.. .







Friday, 12-Dec-2008 00:31 Email | Share | | Bookmark
KLK RAINBOW nite annual dinner 2008




Kali ni turn papa lak nak enterpreme sorang2..huhuhu.baru2 ni papa g annual dinner kilang papa kat Hotel Grand Bluewave kat shah alam.papa gi sorang2 je tak ajak pun mama n anak2..ialah dah memang raikan staff n pekerja je kan..takkan mama nak menyibuk2 lak kan..

makanan malam tu chinese stail..papa kata not bad la... Dapat door gift,sabun je..tapi mama suke lak kat sabun ni... jenama EARTHY..mmg product kilang Oleo ni...heheh...nak jimat la tu..

ok la layan la gamba2 yang berjaya papa snap...













Thursday, 11-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Mandi manda@sg GABAI Hulu Langat



Baru-baru ni kami g berkelah kat sg gabai hulu langat bersama-sama ngan team KLK papa terdiri dari kami,uncle Rizal n co,Uncle Ramlan n co & uncle Hazri n bro...kami gerak dr umah seawal jam 7pagi dan tiba pukul 9pagi...huhuh..letih wo...

sampai-sampai kene pulak daki tangga yang mencabar fizikal dan mental...sb nak cari port yg bezt.sesampai kat atas tu rasa nak pengsan.tapi bile tengok air dan rasakan kesegaran udara terus rasa semangat nak mandi

antara menu perkelahan...nasi lemak,kueteaw goreng,bihun goreng sandwich dan yang paling spesel mestilah bbq...ayam,ikan uncle Rizal n uncle Hazri yg siapkan...kami tinggal makan je...huhuh..

..malas la nak cite panjang2...layan je pic2 kat bawah....























[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net