By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jan-2009 22:10 Email | Share | | Bookmark
babai fotopages

emel yg mama terima yg menyebabkan mama terpakse stop sekejap@delete terus fp ni...yelah kan tengoklah betapa jahatnye rejim zionis tu...rase sakit hati sgt tengok diorang menghancurkan bumi pelestin..anak2 tak berdosa menjadi mangsa kekejaman mereka....

Salam..


Kepada siapa2 yang ada bukak akaun utk simpan koleksi gambar dengan FOTOPAGES.COM, eloklah fikir2 balik untuk DELETE akaun sebab FOTOPAGES.COM tu adalah milik Israel Yahudi laknat. Tak payahlah nak kita tumpang2 lagi walaupun free. Saya sendiri pun ada akaun fotopages & dah tau ni... elok delete je atau transferkan ke server lain. Tengok link ni...

http://www.matimop.org.il/newrdinf/company/c7983.htm

Ini yang saya Copy & Paste guna DomainTools software.

Whois Record

Registrant:
Pidgin Technologies Ltd
Daniel Frish 4/5
Tel Aviv, 64731
IL[/b]

Domain name: FOTOPAGES.COM

Administrative Contact:
Kass, Ron
Daniel Frish 4/5
Tel Aviv, 64731
IL
+972-3-6914668
Technical Contact:
Kass, Ron
Daniel Frish 4/5
Tel Aviv, 64731
IL
+972-3-6914668

Registration Service Provider:
Everyones Internet,
http://www.ev1servers.net

Registrar of Record: TUCOWS, INC.
Record last updated on 29-Dec-2008.
Record expires on 29-Apr-2009.
Record created on 29-Apr-2003.

Registrar Domain Name Help Center:
http://domainhelp.tucows.com

Domain servers in listed order:
NS1.PIDGINTECH.COM
NS2.PIDGINTECH.COM

Domain status: clientDeleteProhibited
clientTransferProhibited
clientUpdateProhibited


Sunday, 4-Jan-2009 07:36 Email | Share | | Bookmark
Xtreme autoshow..



last weekend papa ajak mama n anak2 g extreme autoshow kat stadium putra bkt jalil...actually takdelah excited sangat pun papa nak tgok kete tu..tp memandangkan off day papa n jatuh hr sabtu..sure malas nak jalan g shopping complex..msti ramai org punye..lg2 musim bonus hujung2 taun ni... mam mmg tak suke g tempat yg sesak2 nih..jadik bile papa suggest g tengok autoshow ni..mama pun ok je la.. lagipun bile lg nak jalan2 tengok kete pelbagai gaye ni..huhuh...

kite bertolak dr umah dekat kul 11pg..sesampai je dah tengahari,langsung lapo..makan la nasi ayam kat booth yg disediakan..dahsyat wo..nasi ayam sampai RM5 sepinggan.. tapi sbb dah lapo..baham je la...




pas dah kenyang,kite entrance..tiket RM28 sorang..2 badek ni free .penat gak meround...dr keliling stadium tu..kite turun pulak kat bawah..mmg lenguh jalan..tapi kire ok la... Jom tengok kami posink dgn kete yg pelbagai ragam n ropa...









Ni plak,giliran kete2 posink solo2... sebenarnye banyak sgt kete nak berposink aritu..tapi photographer je tak larat nak layan sume...huhuh nie je la yg mampu disnap pic nye...







Thursday, 1-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
hepi new year 2009







SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2009
SEMOGA HARI BARU TAHUN BARU MENJANJIKAN SESUATU YG LEBIH BAIK DARI TAHUN SEBELUMNYE..
MENCAPAI APE YG DIHAJATI DAN DIAZAMKAN..INSYAALLAH...
HARI SEMALAM ADALAH KENANGAN
HARI INI ADALAH KENYATAAN
HARI ESOK ADALAH IMPIAN


buat sahabat2 fp yg dikasihi..tahun 2008 telah kite tinggalkan...moga ia mencatatkan sebuah kenangan terindah dalam hidup..kini...2009 muncul dengan semangat baru yg berkobar2...
Moga ape yg diazamkan akan terlaksana dalam tahun ni...ape ek azam mama taun ni??? mestilah nak jadi isteri n mama yg lebih baik,lebih berkualiti dr tahun lepas.cemerlang dunia n akhirat..INSYAALLAH..kalau boleh mama nak tambah lg ahli taun ni..kuang..kuang .


Tuesday, 30-Dec-2008 08:21 Email | Share | | Bookmark
buai laju-laju...






BUAI LAJU-LAJU
SANGKUT ATAS KAIN
PANDAI KAKAK AYU
DODOI ADIK AIN




Hai sedaplah adik ain kene dodoi ngan kakak ayu ye...



Kakak mithali..berangan dodoi adik walau kat mulut tak tinggal lagi botol susu tu...heheh..


Tuesday, 23-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
kereta kecilku...



kalau sebelum ni enterpreme car merah maksu nye..kali ni,biarlah enterpreme car sendiri...kereta kecik ni adik ain punye..hadiah besday 1st year...ala tapi namenya kereta adik..tapi biasanye 2 badek ni akan naik sama2...kire ok la takde gaduh2..


Jom naik sama2 dik...kite gi Playground nak?...


Posing sorang2 lak...


Ya Rabbi ape adik buat ni...isk..isk..nak jadik mekanik ke???...dah terbalik kereta tu,ditinggal la pulak!!!..


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net