By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
hepi besday maktok sayang





Monday, 20-Oct-2008 03:27 Email | Share | | Bookmark
shopping@tesco klang



Antara aktiviti awal bulan yang paling kakak & adik suka..shopping!! bukan shopping katne pun..teman mama beli barang dapur je..tempat pilihan biasanye kat tesco..tempat comfortable,parking kat dalam...dan yg penting dekat je ngan umah.. ..jimat ckit minyak keta..kali ni mama tak beli banyak sgt barang..sb stok bln lepas masih banyak lg..maklum bln lepas mmg beli lebih sikit sb bulan pose...

Seronok g shopping kali ni,orang dah la tak ramai..selalu tu mmg pun g bukan hr minggu@ cuti umum..tapi org tetap sesak ..maybe kali sbb orang dah habis berbelanja sblm raye kot.. yang paling seronok adik ain la..papa bagi lepas adik kat bawah.sume tempat dia jelajah.siap tolong ngemas lagi..bukan kemas bagi rapi,tapi bagi huru harakan lagi rak2 kat tesco ni.. jom tengok kami bershopping...








Saturday, 18-Oct-2008 03:19 Email | Share | | Bookmark
Bekpes ngan kakak & adik






Biasanye seawal pukul 7 lebih anak2 mama dah bangun..kalau dah buka mata tu,perut mesti lapo..kakak tu kalau dah start buka freeze tutup freeze..tu tandanye dah lapo la tu.. biasanye mama kene tanya ape kakak nak makan,kalau adik dia ikut je apa yang kakak makan...lagipun adik belum pandai cakap lagi..untuk 2pagi...taktau pagi bile..mama sediakan mee goreng ngan jemput-jemput udang+kentang..ni memang peberet kakak..jom tengok anak-anak mama bekpes...











Friday, 17-Oct-2008 13:26 Email | Share | | Bookmark
pregnant test




Baru-baru ni mama rasa semacam je..kepala pening,kat perut ni cam senak2..breast pun rasa tak selesa.pastu ade pulak cecair coklat kat underware.mama ingat lagi mase bulan pose mama langsung takleh dok belakang mase dalam kete,mesti fening..isk..isk takkan mama dah pregnant kot? kalau ikut mama belum lagi period sejak besalin adik..walau adik masih fully breastfeed tapi skg adik dah setaun 3bln..'protection' ni dah tak boleh pakai sangat..


Mama cakap kat papa,tapi papa tu cam malas nak layan je,dia kata mama tak preganant.kalau mama pregnant pun takpe,papa kan ade. .jgn la risau..mananye mama tak risau,kalau mama dah pregnant,adik dah kene putuskan susu..cian anak mama kene pulak hisap botol susu.adik dah la tak pandai isap.cam kakak la dulu.lebih kurang umur adik la sekarang mama terpaksa putus susu bile mama tau mama dah pregnant.Sebenarnya untuk mama,tak kisah sangat pun kalau pregnant skg..apa ade hal,papa sentiasa ade disisi mama..anak2 mama pun dah beso boleh dok main sdri takdelah 24jam ngan mama.kakak dah boleh main ngan adik.


oleh sebab tak puas ati,mama pun buatlah pregnant test sdri kat umah...heheh..negative... mama pun taktau nape mama berkeadaan mcm mama bgtau tadi..harap takde ape la yg serius..maybe mama dah nak period kot..sb dah lama sangat tak period,hormon dalam badan pun dah jadi tak betul.. ..nasib la dik..dapatlah adik sambung menyusu lagi pasni..mama cuma harap dapat susukan adik paling kurang pun sampai setaun setengah..kalau 2taun lagi bagus...maafkan mama kakak sebab cuma dapat bagi kakak susu mama selama setaun 4bulan je..mama harap kakak tak menuntut kat Akhirat nanti bahagian kakak yang sepatutnya sampai umur kakak 2taun tu..yang penting kasih sayang dan perhatian mama tak berbelah bagi untuk kakak mahupun adik..mama & papa sayang sangat kat kalian berdua..PENGHIBUR HATI & PERMATA HATI mama papa..


...............


Wednesday, 15-Oct-2008 07:02 Email | Share | | Bookmark
adik ain dipagi yang terik





pagi2 pas dah beres keje2 dalam umah mama akan kuar untuk sidai kain..adik adalah orang yang paling suka kalau nampak mama pakai tudung n angkat bakul kain..dia pun sibauk gak cari tudung..walau panas terik adik tetap setia menemankan mama sampai mama siap sidai sume kain...biasanye adik lebih suka duduk atas beskal kakak sambil mulut bunyi vooom..vom...berangan bergerak la beskal tu..kaki pun tak smpi nak kayuh.. ..jom tengok gelagat adik ain dibawah sinaran mentari yg terik..




[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net