By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-Dec-2008 20:58 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan COSMO'S WORLD THEME PARK@Berjaya Times Square

 
 
 
View all 6 photos...



Baru-baru ni kakak n adik g berjaya times square..sebenarnye dah lama nak g sini tapi mase je tak berapa sesuai.kebetulan baru ni kan maksu n makza dtg umah ditambah lagi kehadiran makni,makti n maktok dr kg tambah2 meriah la.Papa tak dapat ikut sama sbb kene masuk keje tengahari.Plan awal nak naik komuter+monorail,tapi pikir2 balik baik drive je..bile lagi nak test driving makni@makti kan..heheh...memang mcm sardin ckit la dlm kete..tapi ttp selesa sbb sume yg g cumil2 belaka ...

Tempat yang dituju pastinye kat cosmo 's world theme park.memang enjoy giler kakak n adik.mama je,tak ade hati sangat nak naik permainan yg extreme2 tu..rasa sejak2 dh beranak ni cam tak de kekuatan je nak wat bende2 mencabar cam 'mude2' dulu..

Jom la tengok kakak n adik bergembira di cosmo's world theme park..





Ramai2 naik 'crazy bus'..terbuai2 cam nak tido je..




naik merry go round...


Maksu naik flying bumble bee sorang2..ajak kakak,dia taknak..






Hai kalau setakat nak main kat playground baik takyah masuk cosmo nih..heheh..tapi memang enjoy giler kakak n adik kat sini...macam taknak balik je diaorang ni...


Adik ain training nk bw formula1..


masing2 dah kepenatan berjalan satu park..makni,makti n makza lak macam nak putus urat perut pas try naik permainan kat level 5..


Sunday, 30-Nov-2008 13:02 Email | Share | | Bookmark
Jalan JUSCO ngan Mak aza n maksu



Pas balik kg aritu,mak aza n maksu ikut kami balik ke klang..ialah cuti sekolah dh bermula,nilah masenya nak bejalan... boring la kalau cuti dok memerap kat umahkan... kalau kat umah pun paling2 mesti jalan ke JB or bandar Pontian..kire jauh gak la mak aza n maksu bercuti kali ni... Lagi satu dapat gak kakak ayu kawan main takdelah dok main sorang2 mcm selalu...

Memandangkan sampai2 je kat klang,papa off day tapi esok dah kene masuk pagi jd takleh la plan g jalan jauh2...cam biase la tempat tuju yg terdekat...JUSCO BUKIT TINGGI je... cam takde tempat lain je kan...tapi ok la tu,dr memerap kat umah..

tempat tuju bile kat jusco mestilah tempat games...kat SMART WONDERWORLD...seronok betul kakak ade yg melayan,selalu tu ngan mama je..boring je muka tapi bile ade maksu ceria je.. jom tengok ape yg kakak,maksu n mak aza main...










bile dah penat main,rase haus pulak.. memandangkan perut masih kenyang lg..kite makan ABC ngan french fries je.. maksu pulak bile nampak sizzling langsung jd lapo.. order le sepinggan je.tu pun makan tak abis... kakak n adik lak sambung main lagi kat playground kat food court ni...




dah abis makan,kite pun balik..


Tuesday, 25-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
kenangan kakak dalam hp VGA



Baru-baru ni mama terajin pulak transfer gamba2 dlm hp nokia 1100 lama papa.yelah walau kualiti gamba mmg fail tp ttp berharga sb terkandung gamba2 dr kakak sehari,aktiviti harian kakak dan juga progress kakak. mase tu kamera pun takde,gune jelah yang ade...setelah mama buat editing nilah antara yang paling berharga harus disimpan sbg kenangan sepanjang zaman...























Sunday, 23-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
sama tak serupa







Inilah untie twins kakak n adik..adik mama.mereka ni memang sekepala..maklum ler dah dulu dok sama-sama dalam perut maktok Mak ani ni pelembut sikit berbanding ngann mak atie..tapi dua-dua tetap wanita melayu terakhir.. Mak anie ni cikgu comel kat SMK Pekan Nenas sementara Mak atie lak executive kat company beskal terkemuka kat pekan nenas..

kalau ikut perbincangan mase bertunang aritu InsyaAllah cuti sek bulan 6 nanti mereka bakal disatukan dengan pasangan masing-masing..Moga semuanye berjalan lancar macam yang dirancang...


Sunday, 23-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat bertunang mak anie sayang

 
 
 
View all 6 photos...


Seperti yg mama nyatakan sebelum ni,akhirnye mak anie selamat bertunang ngan uncle zaidi pada 21/11/2008 yg lepas.majlis serba sederhana tetapi meriah.walaupun rombongan dr terengganu hanya terdiri dari kaum keluarga uncle zaidi je tapi sambutan tetap grand..9 dulang dari pihak mak anie dibalas 7 dulang dr pihak uncle zaidi..moga ikatan ini berkekalan hingga kawin nanti..AMIN...

settle je majlis mama n anak2 pun kembali ke klang meneruskan aktiviti harian...dah tentu2 papa amat2 rindukan kami kan...kali ni mak aza n maksu ikut skali..yelah cuti2 sekolah ni leh gak round2 kl kan...yang best balik kali ni kami sume naik bas cr pengalaman baru..seronok betul anak2 mama dapat pengalaman baru ni... bertolak dr Kulai kul 5 petang dan sampai kat bas stand klang kul 9.30 malam..papa dah sedia tunggu..maklum dah rindu beno ngan anak2 die...

ok la...jom tengok pic sepanjang majlis pertunangan mak anie..sedih2..gamba mama n anak2 mama ngan mak anie takde kat sini sb ade kat camera lain..lupa nak snap dalam camera sdri...huhu.. tapi takpe la..sok mak anie kawin mama nak snap pic byak2..











[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net