By: anuar rafizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-May-2011 12:51 Email | Share | | Bookmark
Nakheel beach




Sunday, 15-May-2011 07:08 Email | Share | | Bookmark
~Big World & Nakheel beach@night~







Saturday, 14-May-2011 19:22 Email | Share | | Bookmark
From Malaysia to Kingdom of Saudi Arabia..

catatan perjalanan kami sila tengok sini








Saturday, 22-May-2010 15:25 Email | Share | | Bookmark
xtvti sepanjang papa di mesia

salam semua...
kali ni nak update xtvti mase papa balik mesia aritu..
cian betul kami ni..berpisah 5bulan..jumpa sempat 2minggu je...
tu yg mmg spend mase sama2,sampai kakak pun kene ponteng skul gak sepanjang papa cuti...
sbb banyak sgt urusan nak disetelkan sampai ke putrajaya tu..
layankan je la piccas2 kat bwh ni ye...

ni time jemput papa kat senai airport...





ni pulak kat pulai spring resort...saje lepak2 sambil bwk anak2 kat swimmingpool..







ni pulak mase g pasir gudang nak jumpa kawan papa..sekali ade pesta layang2...apa lagi terjah la...:-





Friday, 26-Mar-2010 21:08 Email | Share | | Bookmark
.:zoo johor & besday bash Balqis n Zuan:.

salam semua...
mood rajin ckit dah dtg...
kali ni nak update ckit xtvti 2 ainnur mase cuti CNY yg lepas..
oleh sbb cuti yg panjang..smggu gak kot cuti aritu..
plan nak bwk kakak yg dah bergelar 'budak skul' g jenjalan...
nak g jauh2 xde la sbb papa xde..asal dpt kuar umah pon ok je...
plan la ngan makcik2 2 ainnur nak ke zoo johor..
layan je la piccas2 yg ade ni ye..






ni pulak besday bash kak balqis n abg zuan..cousins 2 ainnur..
kakak balqis ni sebaya kakak n zuan pulak sebaya ayis..
mama derang wat simple2 je..utk family terdekat je..
time ni ayis dah lena diulit mimpi..so xde la langsung piccas die..








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net